Om mig

Vem är jag?

Jag är född och uppvuxen i Schweiz. Redan under min uppväxt lärde jag mig mycket om hundar. Min pappa har haft flera Tyska Schäfer som han utbildade som sökhundar. När jag var omkring 11 - 12 år bättrade jag på min fickpeng genom att vara hundvakt och hundrastare åt några grannar.

Med 16 år fick jag då äntligen min alldeles egen hund! Det var en Leonberger som fick namnet Ronnie. Efter 4 år fick han sällskap av en liten valp - hon hette Cira och var också en Leonberger. Under denna tiden var jag enormt aktiv i brukshundklubben och hade väldigt många roliga stunder med mina "hundvänner".

Ronnie somnade in med 10 år och tyvärr följde Cira honom strax därpå, då hon insjuknade i cancer.....

Men ett liv utan hund är ju bara halvt så roligt. Efter mycket noggrann undersökning hittade min man och jag en kennel som födde upp leonberger i liten skala.

Aina fick denna lilla gullefjun heta. Hon var våran trogen följeslagare i nästan 10 år!

Och nuförtiden har vi en busig Berner Sennen som är född 2011 och en liten blandis som är född 2013.

 Jag har velat göra utbildningen som hundmassör sedan några år tillbaka, men fick aldrig till det tidsmässigt.

Men nu har jag lyckats och jag känner stor glädje att kunna jobba med hundar i framtiden!

I oktober 2015 klarade jag mitt examen på Hundens Hus i Göteborg. I utbildningen ingick det också praktik hos veterinärkliniken Husdjurshälsan i Göteborg och Hund i Harmoni i Kungsbacka.

I november 2015 har jag gått en utbildning för användning av medicinisk laser och nu kan jag också erbjuda laserbehandlingar i min praktik eller hemma hos er.


Följ oss på Facebook!

Kronängsvägen 4  |  438 96 Hällingsjö  |  telefon: 0705-317401  |  epost: natascha@feeldog.seCopyright © 2015-2020 FeelDog Hundmassage & Laser